Redakce Nymburského deníku se za panem Brettem vydala do nemocnice. Šéf disciplinární komise Okresního fotbalového svazu v Nymburce totiž nedávno prodělal infarkt. „Už se mi ale daří dobře. Nejprve jsem byl v Praze, poté v Mladé Boleslavi a teď ležím tady v Nymburce," uvedl druhý v pořadí. „Je tady výborný personál, je to tady na úrovni," chválil Brett. „Když mě sem přivezli, staraly se o mě doktorky Richterová a Scheimerová. Těm patří velký dík," děkoval Brett.

Je jasné, že už se těší domů. „Už je to dlouhá doba," říká sympatický muž, který nezapomíná poděkovat kamarádům. „Pánové Voborník a Kubečka mi zachránili život. Moc mi pomohli. Udělalo se mi špatně a oni se mnou rychle jeli do nemocnice," popisoval smutné okamžiky Brett.

Nyní už je vidět, že se mu daří dobře. Žertuje s nemocničním personálem, těší se na své kamarády.

Tipligu hraje od jejího začátku, jednou už byl druhý a jednou třetí. „Letos jsem to nečekal. Ale hraji od začátku, ani jednou jsem nevynechal," řekl Brett.
Soutěž měl velice dobře rozehranou, pak ho ale potkala nešťastná událost. Konec soutěže za něho dotipoval vnuk Jakub  Nedorost, který hraje fotbal za Ostrou. „Ten asi také dostane výherní poukázku. Je vidět, že se mu dařilo," dodal Brett.