K vítězství patří oslavy. A David Novák měl o důvod navíc. „Půlka týmu už slavila v pátek (smích). Bráchovi Lukášovi se se narodila dcera, tak jsme ji zapíjeli. A tímto ji přeji hodně zdraví a štěstí," prozradil kanonýr šťastnou událost a popřál malé slečně do života vše NEJ.

Čtyři zásahy mu nemohly jen tak projít ani u spoluhráčů. „V Lysé se pije rum, tak jedna láhev bude stačit," řekl Novák. „První půli jsem ještě zahodil dvě gólovky během pěti sekund, kde jsem se mohl brankáře zeptat, kam to chce, a netrefil jsem ani bránu. Tak spíše tohle mi kluci připomínali. Ale ve druhé půli jsem to napravil při totožné situaci," usmíval se spokojený střelec, který začínal v Lysé nad Labem, kde s přestávkami pokračuje dodnes. Dále rok působil v Bohemians Praha a v Neratovicích, kdy hrály ještě druhou ligu. Půl roku pak působil v Semicích. A tři roky v Benátkách nad Jizerou.

Další záliby lyského šutéra se točí téměř jen kolem sportu. „U mě převládá sport. Takže vše, co se točí kolem něho, mě zajímá. Teď se těším na mistrovství světa v ragby. Dále se rád dívám na dobré filmy a seriály," dodal David Novák, který má na kontě pět zásahů.