Pátek – Sokoleč 2:3

„V úmorném vedru jsme podali dobrý výkon a zápas splnil svůj účel. Zahráli jsme si dobře, i když soupeř byl v držení míče lepší,“ přiznal pátecký útočník Marek Paclík. „Na tutovky to bylo vyrovnané, ale soupeř jich proměnil víc. Škoda toho, že jsme dostali gól těsně před poločasem. Ve druhém poločase jsme prostřídali, šanci dostali noví hráči. Problém nám dělala hlavně rychlost útočníka Auera, který dal také krásný gól, ten byl výstavní,“ hodnotil utkání Paclík.

To fotbalisté Sokolče se musí vyrovnávat s velkým odlivem hráčů. Pět z nich odešlo na volný přestup, do Krakovan se stěhoval i zkušený Vodvářka. „A to ještě někteří další chyběli, opět jsme se nesešli ideálně,“ uvedl po utkání obránce Sokolče a bývalý trenér Radek Hruška. „Utkání bylo náročné. Někteří hráči si sáhli na dno. Ale také soupeř byl splácaný, takže tempo nebylo velké. Více jsme byli na balonu, ale pak jsme jako první inkasovali. Ve druhém poločase to bylo lepší, dali jsme góly a ještě jsme měli další příležitosti. Musím ale uznat, že je před námi hodně práce,“ přiznal Radek Hruška.

Branky: Kalina, P. Fořt – Auer, T. Kozel, Škvor. Poločas: 1:1. 
Pátek: Dřízhal – Novák, Kohoutek, Sporiš, Bureš – Kalina, Jirásek, Baran, P. Fořt – Paclík, Málek, střídali Beran, Mjartan, Braun, Čábelka. 
Sokoleč: Pleva – Půlpán, Šťastný, Müller, Hruška – P. Němec, T. Kozel, Škvor, Hlavatý – Auer, Hybš, střídali J. Čáp, Košek, Jirák. 

Ilustrační foto
Dali pět gólů, trenér nejásal
Ilustrační foto
Dva góly Unionu bohatě stačily