„Stále mi nejde do hlavy, proč musím jít na patnáct dní do karantény, když nemám covid a jsem očkovaný,“ nechápe bývalý anglický reprezentant. „Zatím jsem byl ve svém pokoji týden a podstoupil jsem dva testy na covid. Mám protilátky. Pravidla jsou pravidla, ale já tomu nerozumím,“ napsal na Twitteru.

Wilfried Zaha z Crystal Palace a Vladimír Coufal z West Hamu.
Vzal si mobil a nestačil zírat. Střelec Crystal Palace čelil rasistickým urážkám

Dvaatřicetiletý někdejší útočník Chelsea či Liverpoolu zahání nudu postováním příspěvků s vtipnými hláškami na sociálních sítích. Pro fanoušky si připravil dokonce i video s prohlídkou malého hotelového pokoje v Pertu.

Sturridge bojuje s nedostatkem místa a kolem postele tak má rozmístěnou podle svých slov tělocvičnu, kino nebo kancelář. Rychlovarnou konvici nazývá baristou. Své followery rozesmál i písní Jordin Sparks „No Air“. „Nemohu žít, bez vzduchu nemůžu dýchat - protože se mi tady neotevírají okna,“ pěl fotbalista.

Pokojovou tour pobavil i svého bývalého spoluhráče Jordana Hendersona, který mu poslal rozesmáté smajlíky.  

Dvojnásobný vítěz Ligy mistrů a účastník mistrovství světa naposledy nastupoval za turecký Trabzonspor. Pak ale dostal distanc na čtyři měsíce kvůli porušení pravidel o sázení. Sturridge totiž v lednu 2018 řekl bratrovi, aby si vsadil na jeho přestup do Sevilly. Od té doby 18 měsíců nehrál.

Josh Cavallo
Tabu, které bylo prolomeno. Australan jako první fotbalista přiznal, že je gay

„Tohle je fantastická příležitost vyzkoušet novou výzvu,“ nechal se slyšet Sturridge při oznámení přestupu do Perth Glory. „Daniel je bezesporu jedním z největších podpisů nejen v historii Glory, ale celé A-League,“ mne si ruce Tony Sage, majitel klubu. Australská soutěž začne na konci listopadu.