„Teď s kluky trénujeme třikrát týdně. Z toho se dvakrát scházíme na umělé trávě v Zápech a jednou v týdnu máme trénink v domácím prostředí v Poříčanech,“ řekl k přípravě Poříčan trenér Zdeněk Šmejkal.

První přípravný zápas odehraje lídr tabulky 26. ledna v Satalicích s Újezdem nad Lesy v deset hodin dopoledne. Dále má tým v plánu dvě utkání na hřišti Poděbrad. Nejprve 2. února uvítají Uhelné sklady ve 12.30 hodin a pak 9. února sehrají utkání s Neratovicemi, také ve 12.30 hodin. Pak Poříčany čekají Kolovraty, a to 16. února v 10 hodin v Horních Měcholupech. „Ještě máme v plánu zápas s Kolínem, a to 23. února v 10 hodin na půdě soupeře. Na 2. března domlouváme utkání s Újezdem, ale ještě nevíme, kde se zápas odehraje,“ řekl k přípravným utkáním trenér Šmejkal.

Kádr zatím doznal jen minimálních změn. „Z našeho týmu odešel akorát Grábner do Nehvizd a pravděpodobně chce skončit Mišák. Ale to ještě uvidíme, jestli nezmění názor,“ usmívá se Šmejkal. „Nové posily zatím žádné nemáme. Chtěl bych tým doplnit o jednoho, maximálně o dva hráče,“ dodal lodivod Poříčan. (sti)

Ilustrační foto.
Soustředění i zápas na jedničku
Ilustrační foto
Poděbrady s Vykání nehrály