„Jsme z toho smutní, musíme zvednout hlavu a zkusit vybojovat nějaké body v příštím zápase,“ uvedl po utkání Václav Rathouský, který přenechal místo v lyské bráně Liboru Novákovi a sám vedl tým jako trenér za nepřítomného Václava Sosnovského. „Kvalita soupeře byla znát a na to nestačila ani naše bojovnost. I když tentokrát jsme ani moc nebojovali. Domácí byli lepší na balonu a my jsme jim nechávali hodně volného prostoru,“ přiznal Rathouský.

Výsledek ještě nemusel být tak strašný, jenže domácí skórovali třikrát v závěrečných třech minutách. „Hlavně už po dvaceti minutách jsme prohrávali o tři branky. A bylo po fotbale. Nebylo to úplně na jednu bránu, jenže domácí skórovali a pak zvolnili. Když už jsme se dostali k zaútočení, špatně jsme situaci řešili. Jediné pozitivum je, že jsme konečně dali gól,“ řekl Václav Rathouský. 

Kosmonosy – Lysá n. L. 9:2

Branky: 9. a 12. Šulc (1. z PK), 20. Karásek, 42. Maryška (z PK), 54. Žďánský, 77. Kubelka, 87. Fabián, 88. Beran, 90. Strouhal. – 67. Kubín, 81. Lukáš Novák. Rozhodčí: Budil. ŽK: 0:2. Diváci: 200. Poločas: 4:0.
Slovan Lysá nad Labem: Libor Novák– Vránek, Švorba, Lukáš Novák, Schneiberg (46. T. Kříž) – Matouš Brabec, Urban, Kubín, Veselý – David Novák, Galovič (68. Hanke).

(kub)

TJ SK Hřebeč - FK Bohemia Poděbrady 1:3 (0:0), KP, 24. 8. 2019
FOTO: Sázka na rychlonohého Nováka se vyplatila