Lysá – Komárov 2:6

Strůjcem hostujícího úspěchu byl především Mojdl, autor hattricku Na jeho první trefu odpověděl Ježek, jenže ještě do poločasu poslal Mojdl svůj tým do vedení. To ve druhém poločase hostující fotbalisté postupně navyšovali a v klidu si dokráčeli pro vítězství.

Polaban Nymburk je po další porážce stále předposlední
Emotivní zápas byl plný karet, došlo na dvě vyloučení. Polaban ale padl

„Bohužel musím konstatovat, že rozdíl v kvalitě mužstev je do očí bijící,“ ulevil si hrající trenér lyského celku Matěj Brabec. „V prvním poločase jsme nebyli schopni udržet vepředu jediný balon a všechno se na nás valilo. Bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme. Z ojedinělé standardní situace jsme vyrovnali, ale do půle jsme dostali druhý gól. V poločase jsme si řekli, že musíme přidat v nasazení i kvalitě. Soupeř ale relativně rychle rozhodl lacinými góly a bylo po zápase. V závěru jsme se trošku zvedli, ale to už měl soupeř nahráno,“ hodnotil utkání Matěj Brabec.

Branky: 32. Ježek, 74. T. Kříž – 27., 36. a 68. Mojdl, 57. Vajs, 64. Lukavský, 72. Pužík. Poločas: 1:2.

Slovan Lysá: Rathouský – J. Kříž (64. Forejt), Müller, Brabec, Schneiberg, Choura (58. D. Novák), O. Poborský (77. Pokorný), Růžička, O. Veselý, T. Kříž, Ježek (70. Machka).


Načítám tabulku ...