Sokoleč – Pěčice 4:1

„Vstup do utkání byla taková naše klasika, byli jsme aktivní a měli jsme spoustu šancí. Některé z nich byly ložené. Ale ty jsme neproměnili, z čehož pramenil výsledek po třiceti minutách jedna jedna. Pak jsme využili dva brejky a v poločase jsme měli náskok dvou gólů. Ten jsme drželi i ve druhém poločase, kdy naše hra opadla. Oni byli aktivní a my už jsme se k ničemu nedostali. Na konci pečetil naše vítězství Fink,“ hodnotil utkání trenér vítězů Jan Hlavatý. „Máme velkou marodku a momentálně úzký kádr. Jsme rádi, že pomohli kluci z béčka, abychom mohli prostřídat a některé hráče pošetřit,“ přidal Hlavatý.

Z divizního fotbalového utkání Poříčany - Kutná Hora (4:0)
Poříčany urvaly bod. Ten trefil ve druhé minutě nastavění útočník Petr

Jeho tým hraje další ostrý zápas už ve středu. V semifinále krajského poháru hostí na svém trávníku od 18 hodin Průhonice, soupeře u mistrovské soutěže. „Chtěli bychom diváky na tento zápas pozvat. Sbad už se dočkáme toho, že tohoto soupeře porazíme,“ narážel sokolečský trenér na dvě porážky s Průhonicemi z letošní sezony.

Branky: 35. Skokan, 41. a 45+1. Křivánek, 90. Fink – 39. Novák. Poločas: 3:1.

SK Sokoleč: Shokodko – Snop, L. Hruška, R. Hruška, Skokan, T. Svoboda, Dymeš (71. Bártík), Javorek (68. Čáp), Křivánek, Provazník, Fink.


Načítám tabulku ...