Sadská – Ostrá B 5:1

Domácí zápas nezačali moc dobře. „Hned v šesté minutě, po chybě v obraně jsme dostali branku. To byla ale jediná šance Ostré za celý zápas. Obrana poté fungovala na jedničku a nám se povedlo vyrovnat z pokutového kopu. Do poločasu jsme ještě vstřelili další dvě branky,“ uvedl Tomáš Plot, hráč Sadské. „Ve druhé půlce jsme z první šance dali gól a zápas byl téměř rozhodnutý. Poté se skóre upravilo na 5:1 a body zůstaly v Sadské. Ostré se bohužel zranil brankář, tak doufám, že bude v pořádku,“ dodal sadský útočník Tomáš Plot.

Ostrá se potýkala s problémy. „Při rozcvičce se nám zranil gólman. Pak v desáté minutě střídal jediný zkušený starší hráč. To nevěštilo nic dobrého. Sice jsme se dostali do vedení, ale domácí mají kvalitní tým, který nám nedal žádnou šanci. Zápas domácí zaslouženě vyhráli,“ uznal vedoucí rezervy Ostré Pavel Jásek.

Branky: 14. Vlasák (z PK), 27. Lukavec, 32. a 82. T. Svoboda, 47. Plot – 7. Manhart. ŽK: 0:1. Rozhodčí: Němeček. Diváci: 100. Poločas: 3:1.
Sadská: Šaroch – Čemus (78. Brynych), Janiga, Havlík, Lukavec (86. Dvořák), Vlasák, T. Svoboda, Plot, M. Svoboda (83. Čábelka), Rusnak, Drobný.
Ostrá: Ghanem – Štejnar, Kadeřábek, Hradecký, Chramosta, Kluzáček, Dej (10. Schovanec), Manhart, Dozorec, Kukla (70. Wolf), Těšínský.

Markéta Stiborová

Ilustrační foto
Kouč Jícha: Získaný bod bereme