Tentokrát fotbalisté bojovali na půdě Posázavanu v Poříčí nad Sázavou. První poločas skončil nerozhodným skóre 1:1. I přes převahu Poříčan do poslední chvíle hostující hráči prohráli, přestože ještě dvanáct minut před koncem vedli o dvě branky. Závěr se jim ale hodně nevyvedl.

I přes pošmourné počasí se posvícení v Nymburce vydařilo.
Do Nymburka na posvícení přijel král

Poříčí – Poříčany 4:3

„Zápas se mi těžko hodnotí, jelikož jsem ještě nezažil ve fotbale větší zklamání než tentokrát. Zápas jsme hráli do pětasedmdesáté minuty až na nějaké chvilkové výpadky v neuvěřitelném tempu. Náš odkaz byl neprohrát. Pro mě to bylo nepochopitelné. Vedli jsme v sedmdesáté páté minutě 3:1, ještě na venkovním hřišti. A nakonec prohrajete 3:4. Jen těžko se k tomu hledají nějaká slova. Už jsem to zmiňoval minulý týden. Pokud budeme dělat tyto triviální chyby, budeme se v tom pořád plácat,“ řekl smutně k zápasu trenér Poříčan Zdeněk Šmejkal mladší.

„Možná za to může i zranění hráčů, ale na to se nechci vymlouvat. Když vedete 3:1 do poslední chvíle, musíte tam na tom hřišti ze sebe dostat všechno a odejít po čtyřech do kabiny se třemi body. Nedá se bohužel nic dělat, někdy je fotbal krásný a někdy je krutý. My se z toho musíme co nejrychleji otřepat a v neděli vlétnout na Velim. Pouze když budeme pracovat, pracovat a pracovat, tak se nám to vrátí,“ burcuje tým kouč Šmejkal.

Ilustrační foto
Ostrá neuhlídala Folwarczného


Branky: 31. a 85. Trpišovský, 78. Jíša, 79. Rejhon – 20. a 72. Nádeníček, 74. Červený.

Rozhodčí: Hes. ŽK: 2:2. Diváci: 150. Poločas: 1:1.


SK Poříčany: Janocsko – Zdeňka, Šmidrkal, Touš (15. J. Puk), Prejsek (68. Vild), Holler, Mišák, Grábner (86. Stárek), Nádeníček, Červený, Janda. (ps)

Ilustrační foto
Vítězství strhli na svoji stranu za pět minut dvanáct