Polaban – Tuchlovice 0:2

Polaban vyšel opět střelecky naprázdno. A když k tomu připočteme dvě branky hostujícího celku, rozdělené do obou poločasů, je z toho porážka. Zmar nymburského týmu tak nadále trvá.

„Zápas nás nezastihl v nejlepší formě,“ přiznal trenér nymburského Polabanu Lukáš Vlk. „V prvním poločase jsme soupeře uzamkli na jeho polovině, ale mimo asi osmi rohových kopů jsme nebyli nebezpeční v šestnáctce. Z brejku jsme inkasovali těsně před přestávkou. Ve druhé půli se soupeř zvedl, ale do šance se moc nedostal. Druhou branku jsme mu darovali naší rozehrávkou uvnitř šestnáctky,“ nebylo příliš do řeči nymburskému kormidelníkovi.

Slovan Lysá nad Labem cítil šanci na dobrý výsledek. Ten se ale nedostavil
Lysá cítila šanci na dobrý výsledek. Ten se ale nedostavil, tým je dál ve srabu

Nymburskému celku nepomohl ani návrat Martina Škareckého do sestavy. „Martina Škareckého jsme poprosili, jestli by nám při zranění Michala Kotka pomohl ve středu pole. V utkání patřil mezi nejlepší a doufáme, že nám ještě pomůže,“ věří kouč Lukáš Vlk.

Branky: 43. Jaroš, 56. Kraus. Poločas: 0:1.

Polaban Nymburk: Petrovič – Ouředník, Hobík (80. Krušinský), Novotný, Čuřík, Nepovím, Hoffmann, Bubla (69. Vaníček), Jarschel (66. Hrdlička), Drobný (60. Bartoš), Škarecký (67. Wiehl).


Načítám tabulku ...