Sokoleč – Mnichovo Hradiště 3:3

Na gólový start do zápasu má Sokoleč mladíčka Provazníka. Ten načal všechny tři jarní duely gólem. Proti Mnichovu Hradišti dokonce dvěma zásahy. Na jeho první trefu odpověděl z penalty Sabol, jenže sokolečský „junior“ za tři minuty vrátil Sokolči vedení zpět. Hosté přišli ve 47. minutě o vyloučeného Zajíčka, ale i v deseti vyrovnali. Ještě jednou byli domácí o krok napřed, to se mezi střelce zapsal Křivánek. Jenže Hradiště dřelo a odměnou mu bylo třetí a konečné dorovnání skóre.

Z fotbalového utkání krajského přeboru Polaban Nymburk - Dobrovice
Trenér Polabanu Lukáš Vlk: Bod je pro nás málo a nic neřeší

„Za mě to bylo vyrovnané a bojovné utkání. Musím pochválit soupeře, který hrál velice dobře a místy nás i přehrával, hlavně v prvním poločase,“ uznal trenér Sokolče Jan Hlavatý. „Jsem nespokojený s obrannou fází, tam byl náš výkon hodně špatný. Góly jsme soupeři darovali po chybách obrany. Jinak je to zasloužená dělba bodů. Soupeř se ve druhém poločase nevzdal a i když hrál v deseti, umožnili jsme mu srovnat místo toho, abychom toho využili a vzali si výhru,“ vyprávěl po utkání Hlavatý.

Branky: 8. a 21. Provazník, 75. Křivánek – 18. Sabol (z PK), 65. Charvát, 82. Macek. ČK: 47. Zajíček (M. Hradiště). Poločas: 2:1.

SK Sokoleč: Shokodko – Snop, Šťastný, Fink, Skokan, Kozel, L. Svoboda, Javorek, Křivánek, Provazník, T. Svoboda.


Načítám tabulku ...