Předchozí
1 z 8
Další

FC Horky – ČLU Beroun 1:0 (0:0)
Branky: 90. Milner. ŽK: 36. Kaiser, 83. Šimek, 84. Komárek – 40. Počta. Rozhodčí: Asník. Diváků: 65.

Martin Zamazal (trenér FC Horky): První poločas byl z naší strany hodně špatný, nebyl tam pohyb, ztráceli jsme jednoduché přihrávky. Do druhého poločasu jsme pro oživení hry provedli tři střídání a změnili rozestavení, což pomohlo k lepšímu projevu naší hry. Najednou jsme měli víc ze hry a podařilo se nám vytvářet postupný tlak, který vyústil v 90. minutě v naši branku, na kterou už soupeř nemohl odpovědět. 

Michal Červenka (trenér ČLU Beroun): Zápas jsme měli jednoznačně vyhrát. Vlastní neschopností a nekvalitou jsme neproměnili pět šest vyložených šancí, což se jen tak nevidí. Gól domácích, navíc v poslední minutě, byl hořkou tečkou. Když neproměníme ani takovéto šance, nemůžeme pomýšlet na úspěch. Je to jednoduché, góly dávat neumíme, tabulka nelže. Pokusíme se zvítězit za týden.

Sparta Kutná Hora – TJ SK Hřebeč 1:1 (0:1)
Branky: 84. Šámal – 26. Prosek. ŽK: 41. Piskač, 43. Franc, 56. Exner, 90. Wolf – 56. Prosek. Rozhodčí: Budil. Diváků: 418.

Libor Tichý (trenér Sparta Kutná Hora): V prvním poločase jsme působili mírně zakřiknutým dojmem, čehož hosté dokázali využít ve vedení 0:1. Naše šance bohužel nebyly proměněny a soupeř mohl své vedení navýšit, ale Malý své zaváhání při úvodní brance několikrát napravil. Do druhého poločasu jsme vstoupili v úplně jiném rozpoložení a divákům byla nabídnuta strhující podívaná z obou stran. Hra se přelévala na obě strany a v několika případech zvonila i branková konstrukce. Srovnat se nám podařilo ke konci utkání, kdy Vašek Šámal protlačil míč po závaru v malém vápně hostů přes několik hráčů a Lorec doslova explodoval nadšením. Utkání mělo vše, co náročný fotbalový divák potřebuje, a to branky, souboje, emoce a touhu obou týmů zvítězit do poslední minuty.

Štěpán Sádecký (manažer TJ SK Hřebeč): Je škoda, že jsme vedení neudrželi, ale bod zvenku je vždycky cenný a tenhle asi zasloužený. Měli jsme sice dobré momenty, ale že bychom byli nějak o hodně lepší, to ne.

Výprava SK Hřebeč se valí na dva zápasy italské Serie A do Milána a Bergama
Na cestu za italským sluncem a hvězdami Serie A si Hřebeč přibalila jen bod

SK Spartak Příbram – SK Doksy 3:0 (1:0)
Branky: 35. Jeník, 73. Spousta, 85. Voříšek (pen.). ŽK: 30. Sirůček – 26. Čampulka. Rozhodčí: Kubečka. Diváků: 100.

Martin Šrámek (trenér SK Spartak Příbram): Velmi zodpovědný výkon v defenzivě a odvážný a kreativní výkon v ofenzivě nám přinesly tři body. Hostující obrana měla po celé utkání problémy s našimi rychlonohými útočníky, kteří vytvořili spoustu brankových příležitostí, ale proměnit dokázali pouze dvě. Hosté měli příležitostí minimum, ale neproměnili je. A tak utkání skončilo zaslouženým vítězstvím, které jsme zpečetili z pokutového kopu.

Martin Škvára (trenér SK Doksy): Dnes to ani nemá cenu komentovat. Úroveň naší hry by stačila maximálně na spodek B třídy, bylo to něco strašidelného. Jednoznačně nejhorší výkon v sezoně.

SK Doksy - SK SPARTAK Příbram 3:1 (1:0), 1A,  25. 9. 2021
Po hodech bolela hráče Doks bříška, na Spartaku hráli podle kouče strašidelně

TJ Sokol Nespeky – Spartak Průhonice 4:0 (2:0)
Branky: 24. Petlička, 25., 58. a 73. Turek. ŽK: 63. Pešta, 66. Hronek – 42. Douda, 66. Štěpnička. Rozhodčí: Tvaroh. Diváků: 105.

Petr Králíček (trenér TJ Sokol Nespeky): V posledních zápasech jsme moc nebodovali, i když jsme některá utkání neodehráli úplně špatně. Nemohli jsme ale dát gól, měli jsme smůlu a neproměnili jsme šance. Teď po měsíci to z nás ale asi spadlo. Měli jsme dobrý tréninkový týden, na klucích bylo vidět, že to chtějí zlomit. Povedlo se nám to s Průhonicemi, které hrály velice dobře. Soupeř chtěl hrát, což nám vyhovuje. Dali jsme krásné dva první góly. Pepa Petlička se prosadil po centru hlavou a navýšil Martin Turek, kterému se v zápase abnormálně střelecky dařilo. Myslím, že v Nespekách dal svůj první hattrick. Mohly padnout i další branky, ale o zápasu to vůbec nevypovídá. Průhonice hrály velice dobře, ale my proměnili z šesti šancí čtyři. To, co nás měsíc trápilo, odešlo. Po venkovních zápasech jsme se vrátili na domácí hřiště a s Průhonicemi jsme sehráli fantastický zápas.

Rudolf Kahle (trenér brankářů Spartak Průhonice): Zápas se nám nepovedl. Domácí byli agresivnější a s lepší reakcí na odražených balonech. Patnáct minut to vypadalo v pohodě, kontrolovali jsme hru, ale potom jsme dostali dva slepené góly. O půli jsme dvakrát vystřídali, ale když se zdálo, že začínáme tlačit, dostali jsme na 3:0 a bylo hotovo. Sice jsme potom nastřelili břevno, měli nějaké šance, ale na nás to bylo málo. Nezahráli nám konstruktivní hráči, a tak jsme po zásluze prohráli. I když 4:0 je dost.

MFK Dobříš – Povltavská fotbalová akademie B 3:1 (1:1)
Branky: 2. Puchmajer, 81. a 90. Šrain – 26. Dvořák. ŽK: 56. Junek – 41. Tomanec, 41. Hromádka. Rozhodčí: Novotný. Diváků: 242.

Jiří Rychlík (trenér MFK Dobříš): Jsem hrozně rád, že jsme utkání zvládli, protože jsme se na Povltavskou bodově dotáhli. Ostatními výsledky nám bohužel další manšafty odskočily. Poučili jsme se z chyb, které jsme udělali v Průhonicích, za což jsem byl rád. Kluci to vzali za správný konec. Brzy jsme vedli, ale pak nám soupeř vyrovnal a ve 40. minutě jsme nedali penaltu. Pořád jsem ale věřil, že zápas dokážeme zvládnout. Nakonec se to podařilo. Tentokrát nám hodně pomohli střídající hráči. Ať Jéňa Šrain, nebo Lukáš Boudník. Bylo vidět, že změna přinesla to, co jsme od ní očekávali. Jsem za to velice rád. Teď potřebujeme uhrát taky něco venku a věřím, že se nám to povede už v Tuchlovicích.

Petr Nerad (asistent trenéra Povltavská fotbalová akademie B): Poslední zápasy jsou jako přes kopírák. Dostáváme strašně laciné góly, naopak my se na ně nadřeme. Byl to víceméně remízový zápas, který rozhodly naše dvě chyby v obraně. Pochvalu zaslouží jen Karel Rochl, který není brankář, ale při absenci všech našich gólmanů si vlezl do brány a chytil i penaltu.

Tatran Sedlčany – AFK Tuchlovice 3:3 (2:1)
Branky: 30. Duchoň (vl.), 39. Repetný, 66. Novotný – 12. Sedláček, 51. Fitko (pen.), 58. Tóth. ŽK: 22. Dvořák, 50. Krůta, 62. Hanuš, 83. Plesl, 89. Brotánek – 6. Cabejšek, 53. Baratynskyy. Rozhodčí: Boček. Diváků: 209.

Vlastimil Zelenka (trenér Tatran Sedlčany): Přímý souboj o páté místo sliboval zajímavou podívanou a té se diváci opravdu dočkali. Oba celky v zápase vedly a konečná remíza je, myslím, zasloužená. Hosté se ujali v úvodu vedení po naší obrovské chybě. Pak jsme přidali, dostali soupeře pod tlak a odměnou nám bylo vyrovnání, když si obránce srazil střílený centr Sirotka do vlastní brány. Vedení nám zajistil Repetný, který si pohrál s obráncem a z úhlu se trefil na zadní tyč. Do poločasu mohli hosté po dvou šancích vyrovnat, ale podržel nás Dřevojan. V úvodu druhého poločasu nás dostali hosté pod tlak a během prvních 15 minut si po dvou standardkách vzali vedení zpět. Nám se podařilo vyrovnat po rohu hlavičkou Novotného. Pak měl velkou šanci Repetný a v závěru na druhé straně Sedláček, ale skóre se už neměnilo. Diváci se opravdu nenudili. Šest branek, další velké šance a spravedlivá dělba bodů.

Miroslav Supáček (trenér AFK Tuchlovice): Hezká neděle, bouřlivá atmosféra, přes dvě stovky diváků a zápas, kdy každý chvilku tahal pilku. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a presingem jsme se zmocnili míče. Ve 12. minutě dal Sedláček gól. Pak nás domácí hnáni fanoušky, bubnem a chorály z kotle dostali pod tlak a ve 30. a 38. minutě otočili výsledek. My měli několik šancí, hlavně hlavička Baratynského volala po gólu. Tam se domácí brankář Dřevojan vyznamenal. Do druhého poločasu jsme nastoupili opět aktivně a v 50. minutě po faulu na Cabejška jsme dali z pokutového kopu Fitkem na 2:2. Vzápětí po rohu Tóthem dokonce na 3:2. Ovšem v 65. minutě jsme neuhlídali roh domácích a bylo to 3:3. Pak ještě bylo po dvou šancích na obou stranách, ale výsledek to nezměnilo. Hráče chválím za zodpovědný kolektivní výkon. Jen tak dál.

Mnichovohradišťský SK – SK Sokoleč 3:1 (1:0)
Branky: 38. Zajíček, 55. Sabol, 59. Pitloun – 54. Snop. ŽK: 73. Geissler, 78. Radačovský, 88. Rakouský. Rozhodčí: Brožek. Diváků: 150.

Aleš Kohout (trenér Mnichovohradišťský SK): Ze zápasu jsme měli větší obavu. Měli jsme sérii čtyř zápasů, ze kterých jsme udělali jen dva body, a proti Sokoleč, která je na druhém místě. Počítal jsem s tím, že nás potrápí trochu víc. Po taktické stránce jsme hráli velmi dobře, kluci poslechli to, co jsme jim jako trenéři řekli. V prvních patnácti minutách nás podržel i Martin Vrána v bráně, který chytil dvě šance. Pak jsme měli pár šancí my a po rohovém kopu se dostal balón ke stoperu Zajíčkovi, který to s klidnou hlavou z vápna uklidil. V poločase jsme tedy vedli 1:0. Do druhého jsme vstoupili s nějakou taktikou, ale dostali jsme gól po naší chybě a vypracované akci Sokolče. Vzápětí jsme ale dali gól, když se prosadil Martin Sabol, který hrál na stoperu vedle Zajíčka. Pak už jsme jen upravili skóre z dorážky na 3:1. Do konce zápasu už jsme to zvládli. Musím manšaft pochválit, s tím, jak to odevzdali, jsme si vítězství zasloužili.

Radek Hruška (trenér SK Sokoleč): Zápas se hodnotí těžko, šance jsme měli, ale bohužel nás trápí produktivita. Soupeř nás potrestal téměř ze všech šancí, co měl. V závěru zápasu jsme měli drtivý tlak, soupeř pouze odkopával balón. Musíme se připravit na domácí utkání a naplno bodovat.

SK Poříčany – FC Velim 2:1 (1:0)
Branky: 44. Dukay (pen.), 57. Dobřanský – 48. Jícha. ŽK: 45. Gajdasz – 10. Čapek, 19. Michálek, 86. Vácha, 87. Vokřál. Rozhodčí: Louda. Diváků: 225.

Zdeněk Šmejkal (trenér SK Poříčany): Začali jsme velmi dobře, vytvářeli jsme si pološance, ale nevyřešili jsme to. Největší šance přišla asi ve dvacáté minutě, kdy velmi aktivní Dukay se prosazoval po pravé straně a nabídl přes celou bránu do prázdné Jankovi, který trestuhodně ze tří metrů netrefil. Asi mu to skočilo, ale byla to jasná tutovka, kterou jsme bohužel nedali. Pak to byl boj ve středu pole. Hodně standardek, hodně přerušování. Až ke konci nám hosté nabídli penaltu. Soupeř přistrčil Bíma a Dukay proměnil se štěstím od tyče. O poločase jsme si říkali, že nesmíme dělat standardky, protože Velim v nich má obrovskou sílu. Samozřejmě byly během pěti minut dvě standardky a čtyři rohy, z čehož pramenil vyrovnávací gól. Jícha se odpoutal, byl trestuhodně sám a proměnil na 1:1. Myslel jsem, že se z toho trochu poděláme, ale zaplaťpánbůh jsme se oklepali a začali jsem znovu hrát. Vytvářeli jsme si menší převahu, měli jsme nějaké standardky a byl z toho krásný centr na přední tyč. Řehákovu ránu hlavou gólman ještě vyrazil, ale dobíhající Dobřanský dorazil do prázdné. Šli jsme tedy do vedení 2:1. Ve zbytku zápasu nám docházely síly. Hned ve třetí minutě jsme přišli o Stárka, který si oddělal křížák, a ve 20. minutě o Janka, který momentálně patřil k našim nejlepším hráčům. Museli jsme do toho dvakrát sahat už v první půli, což mě mrzí, protože ve středu hrajeme znovu. Velim byla jinak v závěru lepší, měla platonický tlak, ale bez šancí. Kromě jedné střely, kterou gólman vyrazil na roh. Jinak jsme je nepouštěli do žádných extra šancí a ubránili jsme to. Byla pro nás výhoda, že Michálek nenastoupil pod Jíchou. Velim dělá Jícha a Michálek, na to jsme se připravovali. Pro nás jedině dobře, že hrál Michálek na stoperovi. Pro nás velmi důležité tři body, ale je tam kaňka, že jsme přišli o dva hráče ze základní sestavy.

Radim Truksa (trenér FC Velim): Co říct k zápasu? Hrozný terén, hrozný zápas. Bylo to jenom o soubojích a nakopávaných míčích. Za celý zápas nebylo vidět, že by si mužstva třikrát za sebou pořádně přihrála. Prohrávali jsme z penalty, která se nepískala ani v devadesátkách na Žižkově. A tam byly tenkrát velké nesmysly. I hráči domácích po zápase chodili a omlouvali se, že to bylo trapné. Dokázali jsme vyrovnat po rohu, kdy se prosadil Jícha. Bohužel jsme nedokázali tento stav udržet a inkasovali jsme. Jak jinak než po standardce. Další šance, které jsme měli, už jsme nedokázali proměnit a prohráli jsme 1:2.