Bílé Podolí – Milovice 4:1

„Hrajeme pořád v jedenácti a ti co jsou na hřišti, tam musí padnout. Musím říct, že jsme měli ze soupeře respekt, ale vstoupili jsme do utkání slvěle a dali jsme rychlé dva góly. První půli jsme měli ve své režii, až na konci poločasu soupeř začal hrozit a měl tam několik standardních situací, to jsme ale přežili. Když jsme pak přidali třetí gól, bylo hotovo. Hosté sice snížili, ale my jsme výhru pojistili. Jsme za to rádi, protože v jakém jsme rozpoložení, že se hráči omlouvají nebo jsou zranění, je to pro nás výsledek až z říše snů,“ byl nadmíru spokojený trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb, jehož tým se nese na vítězné vlně a vyhrál už páté utkání za sebou.

„Zápas v Bílém Podlí se vyvíjel špatně od začátku. Asi jsme byli ještě v kabinách a už jsme prohrávali dva nula po osmi minutách. To byl hrozný úvod. Domácí byli lepší a důraznější a my jsme udělali tři hloupé chyby. Ve druhém poločase jsme zase darovali domácím třetí gól a bylo po zápase. Nenavázali jsme na předchozí výsledky, proto jedeme s prázdnou domů. Teď bude klíčové porazit Liblici,“ uvedl po utkání milovický brankář Ondřej Fišer.

Branky: 6. Dvořák, 7. Jelínek, 60. Švadlenka, 90+2. Radovnický – 78. L. Müller. Poločas: 2:0.

Liblice – Ostrá 3:2

„Naše klasika, kdy se snažíme hrát fotbal. Na oko to muže být hezké, ale fotbal se hraje na góly a je i o chybách. My jsme udělali dvě chyby, kdy jsme neuhlídali dvě standardky a dostali dva góly. A aby toho nebylo málo, tak náš gólman si třetí gól hodil balon sám do brány,“ popisoval důležité okamžiky utkání kapitán Ostré Tomáš Moudrý. „Vypracovali jsme si také několik šancí, dvě stoprocentní příležitosti, kdy jsme šli dvakrát sami na gólmana, bohužel gólem neskončily. Teď nás čekají Semice, kdy je na čase už konečně bodově zabrat a vyhrát,“ dodal Tomáš Moudrý.

Branky: 7. Nouzák, 74. Dukay, 86. Plachý – 31. Chramosta (z PK), 90+1. L. Dozorec. Poločas: 1:1.

Pátek – Sadská 1:0

„V úvodu jsme přečkali dvě vyložené šance Sadské. Až pak jsme se začali pomalu rozjíždět. Gól se nám podařilo dát přímo z rohu. Kalina svůj kop zakroutil přímo do brány. Pak se vytáhl brankář Krch, který lapil Svobodovi penaltu. Ve druhé půli jsme měli několik šancí, ale pořád se trápíme v zakončení. Grospič šel sám na brankáře, Kalina před prázdnou brankou nezakončil. To byla škoda, protože se pak zbytečně strachujeme o výsledek. Chtěli jsme naplno bodovat a to se nakonec povedlo,“ řekl po utkání stoper Pátku Jiří Kohoutek.

Z fotbalového utkání krajského přeboru Bohemia Poděbrady - Dobrovice
Bohemia dlouho odolávala. Krimlák byl na hřišti minutu a rozhodl

„Bohužel jsme zápas vůbec nezvládli. Porážka jde i za mnou, protože jsem neproměnil penaltu,“ sypal si popel na hlavu hrající trenér Sadské Milan Svoboda. „Byl to takový zápas o ničem, skoro bez šancí. Pátek šel ale za vítězstvím více než my. Zklamal mě náš výkon, protože předešlé dva zápasy byly perfektní. Teď byl výkon žalostný. Pátek nás udolal svou bojovností, nám zápas nevyšel. Musíme se soustředit na další utkání,“ uvedl Milan Svoboda.

Branky: 25. Kalina. Poločas: 1:0.

Pečky – Rožďalovice 5:2

„Po vyrovnaném začátku se nám podařilo z brejku udeřit a jít do vedení, ale pět minut nato po naší chybě domácí hned vyrovnali a tím se dostali do sedla. Pak to bylo více méně na jednu bránu a do poločasu jsme prohrávali o dvě branky, i když góly jsme si dali sami. Domácí byli lepším týmem,“ přiznal trenér hostujícího celku Jakub Valeš. „Děláme neuvěřitelně moc individuálních chyb, které soupeři hned využijí. Zápas nebyl za nás dobrý, většina hráčů zápas pouze odchodila z povinnosti, takže jsem zklamaný. Ale je vidět, jak hráčům na fotbale v Rožďalovicích záleží, když si nemůžou odpustit v sobotu chlastání, když v neděli hrajeme,“ nebral si servítky Valeš.

Branky: 16. a 27. Bydlák, 42. a 86. Brunclík, 59. Buřič – 10. Bubla, 90. Hora. Poločas: 3:1.

Jíkev – Žiželice 3:1

„Povinné vítězství, kdy nám opět chybělo několik hráčů ze základu. Zápas mohl klidně skončit hokejovým výsledkem. Fotbalově jsme byli lepší, ale hráli jsme znovu bez pohybu. Přesto jsme byli konsolidovaní, pomohla nám také výborná náhrada - nouzovka za vykartovaného gólmana Blažka. Těšíme se na duel o první místo příští týden v Býchorech,“ uvedl k zápasu asistent jíkevského trenéra Martin Kyli.

Branky: 21. Veselý, 31. Klimpl, 68. Másílko – 57. Bubeník. Poločas: 2:0.

Městec Králové – Býchory 1:1

„S vědomím kvality soupeře jsme se zaměřili především na defenzivu. Přesto jsme se poměrně brzy nevyvarovali chyby a soupeř skóroval. Naštěstí se nám z povedené akce podařilo ještě do přestávky vyrovnat. Obraz hry se nezměnil a až do konce zápasu jsme bránili bod a vyráželi k brejkům. Povedlo se a pro nás je to tentokrát rovno vítězství,“ byl spokojený jeden z domácích trenérů Michal Poděbradský.

Branky: 30. Tůma – 8. Pelikán. Poločas: 1:1.

Semice – Vrdy 1:1

„V úvodu prvního poločasu se odehrálo dobrých třicet minut z obou stran. My jsme pak museli vystřídat kapitána Břízu. Od třicáté minuty do konce poločasu byl lepší soupeř. Trefili asi dvě břevna, přitlačili nás a my byli rádi, že jsme neinkasovali gól. Z kraje druhé půle jsme se ujali vedení brankou trefenou Rychtaříkem. Bohužel jsme ten náskok nenavýšili, i když jsme šance měli. Potom jsme byli potrestaní v poslední minutě,“ litoval po zápase vedoucí semického mužstva Miroslav Čepelka.

„Fotbal se hrál prvních dvacet minut. Potě jsme domácí dostali pod tlak a stalo se z toho divadlo,“ byl hodně stručný trenér hostujícího celku Roman Masopust.

Branky: 50. Rychtařík – 90+2. Šveřepa. ČK: 84. Růžička (Vrdy). Poločas: 0:0.


Načítám tabulku ...