Čelákovice – Dolní Bousov 4:6

„Jako na houpačce. Skóre zápasu se přesouvalo z jedné strany na druhou. Nejprve jsme vedli dva nula, soupeř vyrovnal na dva dva. Pak jsme zase vedli o dvě branky a z konečného výsledku se radovali hosté,“ smutnil po utkání sekretář čelákovického klubu Milan Šikl. „Nám patřil úvod první půle, kdy jsme během čtvrt hodiny získali góly Pánka a Dalekoreje vedení 2:0. Hostům se podařilo během šesti minut srovnat na 2:2, ale závěr poločasu opět patřil nám - Kovalov a Filip dali na 4:2. Bohužel to ještě nestačilo a soupeř třemi góly otočil skóre zápasu a nakonec se radoval ze zisku všech bodů. Úroveň hry v prvním poločase byla ve znamení mírné převahy domácích, bylo tam ještě několik nevyužitých šancí. Hosté hrozili z brejků. Po přestávce se hostům podařilo v 52. minutě vyrovnat a iniciativa se přesunula na jejich kopačky. My jsme propadali ve středu hřiště, byli jsme pomalejší, chyběl nám větší důraz. Naopak hosté využili své fyzické převahy a nakonec se radovali ze tří bodů. Hosté z Bousova tak odvedli Unionu podzimní porážku 3:6 z jejich trávníku,“ konstatoval Milan Šikl.

Z fotbalového utkání I.A třídy Slovan Poděbrady - Čáslav B
Šancí měli na tři zápasy. Slovan se do poslední vteřiny musel strachovat

Branky: 11. Pánek, 15. Dalekorej, 32. Kovalov, 38. Filip – 18. a 76. Klíma, 24. a 52. Merva, 4. Honc, 73. Šolc. Poločas: 4:3.

Union Čelákovice: Schlosser – Kredba (74. Nesládek), Bílek, Vacek, Filip (80. Haloun), Kolovecký, Kovalov, Dalekorej, Pánek, Rulíšek (71. Hromas), Arazim.


Načítám tabulku ...