Čelákovice – Záryby 5:0

Domácím vyšel na jedničku vstup do zápasu. Po deseti minutách hry se trefil Filip, hned o minutu později přidal druhý gól Rulíšek. Union v klidu kráčel za třemi body, do poločasu jistil vedení Dalekorej. Čelákovice nenechaly nic náhodě ani po změně stran a přidaly další dva zásahy. Hostům nedali ani škrtnout.

Z basketbalového utkání nadstavbové části Kooperativa NBL Nymburk - Hradec Králové (110:83)
FOTO: Nymburk při oslavě Bendy přehrál Královské sokoly, blýskl se Kovář

„Vlastně se dá říci, že o výsledku ´polabského derby´ rozhodla již první čtvrthodina utkání,“ radoval se po utkání sekretář čelákovického Unionu Milan Šikl. Vstoupili jsme do zápasu důrazněji a po Vackově rohu otevřel skóre zápasu přesnou hlavičkou Filip. Následně centr Koloveckého prodloužil Filip na Rulíška a jeho hlavička znamenala vedení 2:0. V dalším průběhu zápasu byla větší jistota na našich kopačkách, což jsme potvrdili další brankou. Hosté měli šanci z trestného kopu, leč Martinec poslal střelu mimo branku,“ popsal dění na trávníku v první půli Šikl. „V úvodu druhé půle rozehrál akci Vacek přihrávkou na Rulíška, ten našel rozběhnutého Halouna, který zakončil přesně na 4:0. Konečnou podobu výsledku dal Rulíšek, když technickou střelou překonal brankaře Záryb popáté. Ve zbývajícím čase jsme měli ještě několik možností, ale skóre se již nezměnilo. A tak jsme si připsali první jarní vítězství a od září 2019 (včetně covidu) i poslední čisté konto,“ uvedl sekretář Unionu.

Branky: 11. a 64. Rulíšek, 10. Filip, 29. Dalekorej, 54. Haloun. Poločas: 3:0.

Union Čelákovice: Schlosser – Kredba, Mašek, Vacek, Filip, Kolovecký, Dalekorej, Haloun (63. Bílek), Pánek, Rulíšek (76. Skalický), Arazim (74. Pitrůn).


Načítám tabulku ...