„Byl to hrozný zápas,“ byl po zápase rozladěný vedoucí semického mužstva Miroslav Čepelka. „Dostali jsme gól hned ve druhé minutě. Na něj jsme ještě dokázali zareagovat a vyrovnat. A docela i rychle. Byla tam pasáž, kdy jsme měli dobrou čtvrthodinu a kdy jsme byli i lepší tým. Ale pak jsme během asi dvou minut dostali dvě branky. To už pak bylo po zápase. Hrozně nás to dostalo dolů a soupeř jasně dominoval. Ve druhém poločase přidal další góly. Na závěr podzimní části jsme přidali dost špatný výsledek. A je to už druhé domácí utkání, které nám nevyšlo podle představ,“ uvedl vedoucí Semic Miroslav Čepelka.

„Prostředek sezony vypadal celkem slibně. Konec nám ale totálně nevyšel. Dobře, že je teď konec. Musíme se přes zimu dát dohromady, a to hlavně zdravotně. A na jaře budeme bojovat o záchranu,“ dodal Čepelka.

Semice – Český Brod B 1:6

Branky: 12. Vavřík – 2., 35. a 57. Šťastný, 32., 78. a 82. Ramšák (třetí z PK). Bez karet. Diváci: 110. Rozhodčí: Vlk. Poločas: 1:3.

AFK Sokol Semice: Zemánek – Bříza, Kavka, Pavliš (84. Kůrka), Dzurko, Švarc, Š. Jareš, Cáska (84. Procházka), Rychtařík, Šimek, Vavřík (88 Semrád). (ps)

Fotbalisté Bohemie Poděbrady (v rudém) vyhráli doma okresní derby nad Vykání 2:1.
Bohemia v okresním derby doklouzala pro tři body
I. B třída, 13. kolo: TJ Byšice - AFK Milovice (v zeleném) 2:3 np.
Kouč Pavlíček chválil gesto Kučery: Tohle stojí za předání ceny fair play