Most – Polaban 2:2, na penalty 6:7

A pro hosty mohlo být ještě lépe. Jenže vyrovnávací branku inkasovali ve třetí minutě nastavení. To zabolí. Tým se však rychle oklepal a vzal si bonusový bod navíc v penaltové rozstřelu. „Kluci k penaltám přistoupili dobře a dvou bodů si vážíme,“ uvedl po utkání trenér nymburského Polabanu Jan Buryán.

Jeho tým dvakrát vedl, nakonec dospělo utkání k remíze. „Hodnotilo by se mi to lépe, kdybychom získali tři body. Ale nechali jsme si dát gól v nastavení,“ ulevil si Buryán. „Utkání bylo vyrovnané, bylo to také pro oba týmy dost důležité a podle toho to vypadalo. V prvním poločase nás domácí zatlačili, měli dost standardních situací a my měli nebezpečné brejky. Škarecký šel sám na brankáře, ale špatně zakončil. Ve druhém poločase jsme byli iniciativnější my, ale nebezpeční byli hlavně domácí,“ popisoval dění na trávníku kouč nymburského mužstva.

Branky: 73. Benda, 90+3. Tancoš – 68. Novotný, 77. Bohdan (z PK). Rozhodčí: Gunitš. ŽK: 3:1. Diváci: 70. Poločas: 0:0.
Polaban Nymburk: Plaček – Daněk, Vyskočil (79. Kotek), Bohdan, Bejbl – Novotný (74. Herčík), Vobořil, Zörkler (85. Dudek), Čuřík – Škarecký, Hobík (46. M. Dudla, 90. Korec).

(kub)

Ilustrační foto
Ostuda! Vykáň v Příbrami nenastoupila, neměla hráče