V další kategorii 7 - 8 let se na 4. místě umístila Klaudie Kadlecová a Julie Vitoušová na 5. místě. Zlatý pohár za sérii umístění v kategorii 9 - 10 let si domů odvezla i Michaela Pospíšilová. Míša se v sobotním závodě umístila na 2. místě, Eliška Točíková na 8. místě, Agáta Novotná na 9. místě a Justýna Fejfarová na 10.místě. V kategorii 11 - 12 let si 3. místo za umístění v závodě a také bronzový pohár za sérii závodů TOP TEN odvezla Anna Vaněrková, ve finále cvičila i také Tereza Pospíšilová.

Největší radostí bylo po několika letech druhých míst bylo letošní jasné prvenství pro náš TJ Sokol Poděbrady. Na chvíli jsme klub přejmenovali na Královský Sokol Poděbradský. V sérii závodů naše závodnice získaly 914 bodů, 2. místo 786 Profi aerobik Mladá Boleslav a 3. místo 714 bodů Aerobik klub Hlinsko. Je nutno poděkovat nejen závodnicím v tomto soutěžním kole, ale i všem, co závodily v kolech předešlých. Moc děkujeme a gratulujeme!

A to byla teprve sobota, v neděli nás čekaly další závody, u nás doma v Městské sportovní hale Bios, kde byl náš oddíl pořadatelem.

Monika Sobotková

Z natáčení nového klipu Dopisům poděbradské kapely Flat Fly.
OBRAZEM: Hudební klip vznikal také po Poděbradech. Podívejte se!