Na slavnostní úvod prestižní akce myslivců, rybářů a včelařů dorazili i předsedové obou parlamentních komor nebo ministr životního prostředí Richard Brabec. Ale především všechny výstavní haly zaplnila převážně zelená barva, která je pro zmíněné obory typickém jevem.

Na výstavě lze pořídit kvalitní lovecké pušky či dalekohledy, prvotřídní rybářskou výbavu nebo novou techniku na zpracování medu v podobě medometů. Na své si přijdou i ti, kteří se potřebují stylově k těmto koníčkům obléci.

Část výstavy je věnována i výchově dětí a jejich vztahu k přírodě. Mohou si například bosou nohou vyzkoušet, jaké to je projít se po šiškách, žaludech či jiných lesních terénech.

Návštěvníci výstavy, kteří se aktivně myslivosti, rybářství či včelařství nevěnují, mohou třeba ochutnat jelení uherák. Výstava potrvá do konce týdne.

Miss Polabí se stala Natálie Romportlová (druhá zleva). První vicemiss se stala Sabina Uxová (vlevo), druhou vicemiss pak Alice Kosičková. Miss Press se stala Eliška Moravcová (zcela vpravo).
Miss Polabí 2017 chce být herečkou jako Jiřina Bohdalová