A je to tady! Po roce se opět mohou čtenáři Nymburského deníku a jeho internetové verze nymbursky.denik.cz zúčastnit hlasování v rámci soutěže Miss Polabí 2015.

Z deseti finalistek, které představujeme na snímcích, můžete vybrat svoji favoritku a poslat jí svůj hlas. V novinové podobě vyjde první hlasovací kupón v pondělí 27. dubna. 
V něm hlasující zakroužkují dívku, které chtějí dát hlas 
a vystřižený kupón pošlou na adresu redakce - Nymburský deník, Palackého třída 78/40, Nymburk 288 02. Započítány budou pouze originální kupóny. 
Druhou formou hlasování bude pochopitelně ta internetová. Hlasovat můžete pro svou favoritku jednou za den, hlasování bude ukončeno 14. května ve 23.59 hodin.

Jako tradičně vítězka vzejde z pořadí v obou typech hlasování. Pořadí se budou sčítat. Příklad: vyhraje-li dívka hlasování na internetu 
a v hlasování pomocí novinových kupónů skončí šestá, získá tak výsledné číslo 7 (1.+6.). Skončí-li jiná dívka v hlasování na internetu druhá 
a v počtu hlasů na kupónech třetí, získá výsledné číslo 5 (2.+3.) a skončí před dívkou 
s výsledným číslem 7. Z uvedeného je jasné, že je nutné pro vítězku hlasovat jak na webu, tak na novinových kupónech.

Dívka, která zvítězí v součtu pořadí hlasování kupóny i na internetu, se bude moci pyšnit titulem Miss Press 2015 a na slavnostním večeru, který se koná v neděli 17. května v poděbradském Divadle Na Kovárně, získá kromě šerpy i hodnotné ceny.