Během víkendu se akce zúčastnilo 240 policistů, kteří zkontrolovali téměř 1 500 účastníků a dva tisíce aut. Na místě zjistili osm případů držení drog. Při kontrolách aut bylo zjištěno 43 řidičů pod vlivem drog a 54 pod vlivem alkoholu. Na místě zadrželi 53 řidičských průkazů. Řešili také čtyři krádeže. Denně se festivalu účastnilo přibližně 15 tisíc návštěvníků.

Ilustrační foto.
Nálezkyně mobilu může skončit ve vězení

Kradl z auta na dvoře

Nymburk – Ani auto zaparkované na vlastním dvoře není před zloději v bezpečí. O tom se před pár dny přesvědčil majitel Škody Fabia, který svůj vůz nechal zaparkovaný ve dvoře v nymburské Komenského ulici. A navíc ho nezamkl. „Do nezajištěného vozu vnikl zatím neznámý zloděj, který na předním sedadle spolujezdce nalezl peněženku, ze které ukradl osm tisíc korun v hotovosti,“ řekla policejní mluvčí Petra Potočná. 

Řidiči vletělo pod kola divoké prase

Jiřice – V drama se změnila ranní jízda mezi Jiřicemi a Benátkami nad Jizerou pro jedenadvacetiletého řidiče. „Ve 4.30 hodin při projíždění pravotočivé zatáčky muz pravé strany přímo pod kola vběhlo divoké prase. Řidič se snažil manévrem praseti vyhnout, ale střetu zvířete s pravou přední částí Škody Octavia nezabránil,“ uvedla policejní mluvčí Petra Potočná. Prase bylo odhozeno do pravého příkopu a zůstalo na místě mrtvé. Řidiči se naštěstí nic nestalo. Škoda byla vyčíslena na 80 tisíc korun na autě a dva tisíce na zvířeti. Alkohol byl u řidiče vyloučen.

Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Včelař zapálil vlastní včelín