Na čtvrtém i pátém kole získaly poděbradské závodnice samé zlaté medaile, celkem 78 kusů za jednu soutěž. „Skladba Léto ve věkové kategorii 7 – 8 let a Army Girls 11 – 14 let soutěží v kategorii Aerobik Team Show. V kategorii Fitness máme tři skvělé týmy. Šeherezády ve věku 8 – 10 let, Corrida soutěží v kategorii 11 – 13 let a skladba Queen je ve věku 15 – 20 let. Taneční tým Falcon Zumba 2017 soutěží ve věkové kategorii 12 – 15 let. Všechny naše týmy postoupily do republikového finále," zářila štěstím Sobotková.

Dále se týmy z lázeňského města zúčastnily soutěže Perníková Kopretina v Pardubicích. „Ani v této soutěži, která má malinko jiná pravidla a věkové kategorie, jsme se neztratili. Skladba Léto tentokrát startovala se staršími dětmi ve věku 8 – 10 let a přivezla si cenné bronzové medaile a porazila dva týmy. Fitness Corrida si odvezl stříbrné medaile a skladby Army Girls, Šeherezády a Queen byly zlaté," vyjmenovala úspěchy trenérka.

Milovický kanonýr Vojtěch Tangl.
Chtěl bych se dostat přes třicet gólů, říká střelec Tangl

V Chotěboři se konal Chotěbořský Master class. Ve velmi nabitém programu si čas na tuto soutěž udělaly jen tři závodnice. Anička Vaněrková a Anetka Bedrnová si přivezly zlato, a Kiki Mandousová získala titul Miss sympatie.

V Brně se konal třetí nominační závod Fisaf pro 1. výkonnostní třídu. „Letos poprvé jsme do této nejvyšší kategorie nasadili seniorský Fitness tým petite. Děvčata se skladbou Queen statečně prošla nominačními koly a po čtvrtých místech z Loun a z Ostravy si z Brna odvezla stříbrné medaile. Tým ve složení Alžběta Kárová, Barbora Hrodková, Nela Vohradská, Nicole Mikšovská tak připravil hezký dárek pro kolegyni Aničku Doležalovou, která v den závodu slavila osmnácté narozeniny," uvedla Sobotková. „Postup na Mistrovství Evropy se nám sice letos nepovedl, ale věříme, že se to jednou některému z našich týmů povede," dodala.

Dvanáct škol bojovalo v Neratovicích o finále McDonald's Cupu.
Horváth vylosoval Středočechům soupeře, na finále dorazí i Nedvěd