Vítězný Vízek získal v soutěži devadesát pět bodů, druhý v pořadí, Rudolf Hušek z Litole, měl o devět bodů méně. A „bronzový" Václav Mojžíš z Poděbrad nahrál třiaosmdesát bodů.

„Je to dílem náhody, protože tipovat některé zápasy bylo dost ošidné a zrádné," uvedl na vyhlášení nejlepších tipérů Tomáš Vízek.

První v pořadí si odnesl hlavní cenu – tou byl velký sud piva od nymburského pivovaru a hifi věž od partnera soutěže. Druhý v pořadí dostal především elektrický gril, třetí pak rodinnou vstupenku do aquaparku a sportovní oblečení a vybavení od dalšího partnera soutěže. Navíc si všichni odnesli dárkové předměty, alkohol, knihy a reklamní předměty. Zkrátka nepřišel ani jeden z trojice nejlepších.

Při povídání se probrala podzimní část soutěže. V ní jsme vybírali výhradně zápasy okresních soutěží. To někomu sedělo, jinému méně. „Já bych spíš uvítal, kdyby tam byly i vyšší soutěže. Takhle to bylo o dost těžší a hůře se dalo tipovat na zápasy pralesa," říkal Václav Mojžíš. „Mě zase tohle docela sedělo. Navíc jsem tyto soutěže dlouhá léta pískal," uvedl Rudolf Hušek z Litole, který dříve působil jako fotbalový sudí.

Všichni už se těší na jarní část soutěže. „Bylo by dobré, kdyby se zapojilo více lidí. Má to pak větší náboj a je to zajímavější," řekl Mojžíš. S ním souhlasili i ostatní.

Nezbývá tedy než doufat, že se do jarní části Tipligy 2017 zapojí noví hráči. A o zábavu bude rozhodně postaráno…