Ani v tomto družstvu nechyběli zástupci oddílu rychlostní kanoistiky Lokomotivy Nymburk a její odchovanci, kanoisté Petr Fuksa junior, Dan Kořínek, Adam Holenka, Lukáš Franěk a kajakář David Volák. Z odchovanců kanoista Karel Palma a kajakář Jakub Špicar.

Nejlépe si vedl Jakub Špicar, který získal stříbrnou medaili v kategorii K1 U23 na trati 1000 m. Nepříznivé povětrnostní podmínky připravily o lepší umístění Petra Fuksu jr. v kategorii C1 500 m junioři, kde obsadil celkově páté místo. Spolu s Danem Kořínkem ještě dokončili svůj finálový závod v kategorii C2 1000 m junioři na osmém místě. Stejného umístění dosáhl i David Volák ve sprinterské kategorii na 200 m.

Méně se dařilo juniorům na C2 500 m Holenkovi s Fraňkem, kterým se nepodařilo postoupit do finále a desáté místo je pro ně výzvou pro příští sezonu, kdy ještě budou startovat v kategorii juniorů. Také výsledky odchovance Karla Palmy stačily pouze na sedmé místo ve finále B.

Na základě výsledků z mistrovství Evropy byli nominováni na mistrovství světa do běloruského Minsku junioři Petr Fuksa jr., Dan Kořínek, David Volák a odchovanec Jakub Špicar.

I zde se vedlo skvěle nymburským závodníkům. Petr Fuksa jr. S Danem Kořínkem v kategorii C2 junioři na trati 1000 m obsadili krásné páté místo, Petr Fuksa jr. startoval ještě v kategorii C1 200 m, kde obsadil sedmé místo a David Volák skončil v K1 junioři 200 m devátý. Odchovanec Jakub Špicar tentokrát zvítězil pouze ve finále B, čímž skončil celkově na desátém místě.

„Věříme, že i v dalších letech se bude nymburským závodníkům dařit a půjdou ve stopách Martina Fuksy, který startuje v současné době v Riu ," uvedl předseda Lokomotivy Nymburk Josef Fuksa.