Do Milovic míří futsalové hvězdy

Milovice – Patnáctý mezinárodní turnaj PragaCup v malém fotbale se uskuteční v sobotu 24. června na fotbalovém stadionu v Milovicích. Zúčastní se ho celkem dvacet osm týmů a odstartuje prvními zápasy v 9 hodin. Nebudou zde chybět třeba futsalové hvězdy jako Frič nebo Rodek.

Na Rémě se bude hrát streetball

Nymburk – Basketbalové kurty na Remanenci budou opět po roce hostit turnaj ve streetballu, tedy basketbalu 3 na 3. Klání se uskuteční v sobotu 24. června a začne v 9.30 hodin. Týmy se mohou registrovat od 9 do 9.30 hodin. Pro všechny bude připraven doprovodný program v podobě dovednostních soutěží a paddleboardingu.

JAKO DOMA je na stupních vítězů silový trojbojař Karel Ruso (uprostřed) . A díky tomu se dostal do síně slávy.
Karel Ruso vstoupil do síně slávy federace

Sokol Opočnice slaví 90 let

Opočnice – Oslavy založení fotbalového klubu SK Sokol Opočnice se konají v sobotu 24. června od 14 hodin na tamním hřišti. V tento den proběhnou přátelská utkání všech věkových kategorií od přípravek až po starou gardu. Zváni jsou všichni současní i bývalí hráči a příznivci klubu. Po celé fotbalové odpoledne bude možnost ochutnat sele na grilu, pečenou klobásu a něco k pití. Pro děti bude připraven skákací hrad a malé občerstvení. Přijďte se podívat a užít si oslavu 90. narozenin opočnického klubu.

Gardy se v Městci sejdou potřetí

Městec Králové – V letním období, kdy se nehrají žádné fotbalové soutěže, jsou velice oblíbené a hojně navštěvované turnaje v malé kopané. A v Městci Králové myslí také na „staré pány", kteří si chtějí zahrát fotbal a poměřit své síly s dalšími vrstevníky. Třetí ročník královéměsteckého klání starých gard se uskuteční v sobotu 24. června od 8 hodin.

Seletický turnaj je pro celé rodiny

Seletice – Fotbalový klub TJ Seletice pořádá v sobotu 24. června v tamním sportovním areálu turnaj v malém fotbale (5 + 1) O seletický pohár. Hrát se bude o hodnotné ceny, připraveno bude bohaté občerstvení a vyhlášeny budou také hvězdy turnaje. Klání začne prvními zápasy v 8 hodin.

Šestiletý František bude mít díky Run for Help svoje rehabilitační křeslo.
V Poděbradech běželi, a tím pomohli Františkovi