Mistrovství republiky probíhalo v herně MPC Pardubice již třetím rokem, a to ne jen pro to, že se tento klub může pochlubit nejširší juniorskou základnou a výbornou prací s mládeží, ale také pro vybavenost této herny k pořádání turnajů na republikové i mezinárodní úrovni. Šampionát byl rozdělen do čtyř hracích dnů dle jednotlivých disciplín a zúčastnilo se ho celkem čtyřiatřicet juniorů z celé republiky.

V disciplíně 8ball se Marek Schlauf umístil na výborném pátém místě a Michal Döme na dvacátém prvním místě. Vyhrál Ladislav Hajšman z Billiard clubu Příchovice.

Na osmé pozici skončil Schlauf v disciplíně 10ball, jeho oddílový kolega byl sedmnáctý. Zde zvítězil Petr Brancuský (MPC Pardubice).

Poté se hrála disciplína 9ball. Za klub BC Lysá nad Labem se Michal Döme umístil na desátém ístě a Marek Schlauf skončil o dvě příčky za ním. Vyhrál opět Petr Brancuský.

Poslední disciplínou byla 14.1 nekonečná. Schlauf byl sedmý a Döme jedenáctý. Vítězného hattricku zde dosáhl Brancuský.

Jednotlivé disciplíny se započítávaly do celkového pořadí mistrovství republiky. Zde je na prvním místě Petr Brancuský, druhý je Ladislav Hajšman a třetí Calvin Washburn z Club Billiard Řipská Praha.

„Za klub BC Lysá nad Labem bych rád poděkoval za výborné výsledky oběma našim zástupcům. Ti se v celkovém hodnocení umístili takto: Marek Schlauf byl na sedmém místě a Michal Döme na třináctém místě," okomentoval výsledky svých svěřenců Jindřich Hochman, předseda klubu BC Lysá nad Labem.