Za oddíl SKP Nymburk se do finále probojovala družstva chlapců i dívek. Obě bohužel nakonec do Kladna vyrazila oslabena o marody a zraněné.
„Naši atleti se vybičovali k ještě úžasnějším výkonům, mnohdy posunuli své osobní rekordy, a družstvo chlapců nakonec překvapivě zvítězilo ve Středočeském kraji," zaradoval se Petr Müller, trenér nymburského oddílu.

Na dalších místech skončila družstva silných atletických oddílů Kladna, Kolína a Staré Boleslavi.

I družstvo dívek ale může být celkově velmi spokojené, přes rozsáhlou marodku se zbylé dívky ve všech disciplínách umísťovaly na bodovaných příčkách, velmi často na těch nejvyšších. „Bohužel ani to těsně nestačilo na lepší než páté místo, protože soupeřky měly prostě početně silnější obsazení," litoval Müller.

Příčku nejvyšší vybojovali a plný počet bodů svým družstvům přinesli Jakub Šantavý v běhu na 1000 m za hrdinný souboj a ve skvělém osobním rekordu 3:09,45 minuty, překvapením finálového závodu byl Jiří Šuk ve skoku vysokém opět v osobním rekordu 140 cm a Žofie Rožánková rovněž ve skoku vysokém výkonem 152 cm. Jakub Šantavý si zaběhl i osobní rekord na 60 m překážek a byl členem vítězné štafety na 4 x 300 m. Jiří Šuk závodil ještě v běhu na 60 m a štafetě 4 x 60m. Žofie družstvu pomáhala i ve vrhu koulí, kde si vytvořila osobní rekord 8,30 m, a byla členkou dívčí štafety na 4 x 300 m.

„Všem patří velká gratulace, poděkování za skvělou reprezentaci nymburské atletiky a přání pevného zdraví a hodně sportovního štěstí do další sezony," dodal na závěr nymburský trenér Müller.