Na dalších tratích se na Michalových výkonech podepsalo nedávné dobrání antibiotik, ale i tak dvanácté místo na 200 metrů znak či třinácté na 100 metrů polohový závod není vůbec špatné.

„Michal se tak ve velkém stylu rozloučil s kategorií žáků a od ledna 2018 přechází do velké rodiny dorostenců,“ uvedl Michal Hrstka, předseda plaveckého oddílu Lokomotiva Nymburk.

Mezi plavci se říká, že tady teprve začíná pořádné plavání. „Přejme mu tedy hodně úspěchů, ale teď i dostatek regenerace a pohodu po mistrovství,“ usmíval se Hrstka.

II. liga západ: Malibu Mladá Boleslav - FTZS Liberec.
Kladenská zkušenost slavila, Malibu zažilo zápas jako na houpačce

V dalším moravském městě Kopřivnici bojovali další dva plavci Lokomotivy - Matyáš Kubát a Matyáš Vejtruba. Startovali na mistrovství republiky mladšího žactva ročníku 2005.

Kubát se nominoval na dva starty, kde v závodě 100 metrů znak dohmátl na čtyřiadvacátém místě v novém osobáčku a na trati 200 metrů znak byl jednadvacátý.

Vejtruba nastoupil celkem pětkrát. Nové osobáčky si vyplaval na tratích 400 metrů polohový závod (18. místo), 400 metrů kraul (25. místo)a 200 metrů znak (23. místo). Na tratích 200 metrů kraul a 100 metrů motýl se mu toliko nedařilo, ale i tak je to obrovská zkušenost do budoucna.

Miroslav Liba, předseda středočeského krajského fotbalového svazu.
Liba o svém zvolení do vedení asociace: Je to i úspěch středočeského fotbalu