ÚVALY – LITOL 1:3

Hosté vedli v průběhu střetnutí už o tři branky, domácí pak alespoň kosmeticky upravili stav do konečné podoby. O body se ale Sršni obrat nenechali. A to i přesto, že domácí měli častěji míč na svých kopačkách.

„Vrátili jsme se do hry o udržení. Výhru ale musíme potvrdit za týden doma," radoval se ze zisku tří bodů kouč vítězů Pavel Jareš.

Hosté zažili v Úvalech začátek z říše snů. Už po šesti minutách zahrával rohový kop Cáska, na míč si vyskočil Mbah a poprvé rozvlnil domácí síť. A těsně před poločasem bylo v táboře hostujícího mužstva ještě veseleji. Opět centroval ze strany Cáska a placírka Kamlacha byla přesná – 0:2.

Krátce poté se Litolští neměli na pozoru, naštěstí pro ně mířil Špringr jen do tyče. S dalšími střelami si v prvním poločase snadno poradil brankář Keller.
V podobném duchu se odehrával i druhý poločas. Domácí byli zase o kousíček aktivnější, ale gól padl opět do jejich brány. Herzán se nemýlil po centru Kamlacha. Menší komplikace přišla hned po pěti minutách, kdy domácí z trestného kopu z hranice šestnáctky snížili. Keller byl při této střele bez šance a bránící Ježek na míč hlavou také nedosáhl.

V dramatickém a hektickém závěru se už domácí snažili marně.

Branky: 63. Němeček – 6. Mbah, 41. Kamlach, 58. Herzán. Rozhodčí: Cupl. ŽK: 4:2. Diváci: 220. Poločas: 0:2.
FK Litol: Keller – Urban, Bohdan, Ježek, Korejza – Kamlach, Cáska, Ezeala, Zikmund (90+1. Vítek) – Mbah (88. Křivánek), Herzán (90+1. Š. Jareš).