„Po vzájemné dohodě jsme se domluvili s vedením Bohemie, že na konci jarní části sezony ukončíme spolupráci," přiznal bez vytáček poděbradský trenér Pavel de Giorgii. „Bohužel musím přiznat, že z jarní části jsem hluboce zklamaný. Tak jak jsem byl nabitý a plný elánu, jsem dnes v takové fázi, že za moji kariéru jsem nepoznal tolik negativních dojmů," uvedl kouč Bohemie.

Bohemii se na jaře vůbec nedaří, získala pouhý jeden bod, je předposlední a tudíž dvě kola před koncem sezony jasně sestupující. „Nechci na nikoho házet špínu a všelijaké drby, ale jediné, co mohu potvrdit, je, že momentální stav klubu není zdaleka tam, kde by si zasloužil. Jediná mládež je velice dobrá, i lidi okolo ní jsou super," řekl de Giorgii.

Trenéra zklamal i přístup hráčů a to je velký problém. „Bohužel už přístup jednotlivých hráčů je špatný, a co je nejdůležitější, přestali být bojovníky. Omlouvám se všem fanouškům, že jsme nehráli fotbal, jaký by si představovali. I to mi ale dalo zkušenost do budoucna. Přeji Bohemii, aby hrála pohledný fotbal, který by bavil hráče i fanoušky," dodal de Giorgii.

Na veřejnost prosákla zpráva o tom, že v příští sezoně povede mužstvo jako trenér Milan Suchomel, který se už v minulosti v Bohemii krátce mihl.