LITOL – LOKO CHOMUTOV  2:0

Potřebovali jsme už bodovat a to se povedlo," byl po zápase spokojený litolský stoper Michal Bohdan.

První poločas skončil bez branek, vše podstatné se odehrálo až po změně stran. Jako první se trefil mezi tři tyče Ezeala, který šel sám na brankáře, tomu udělal kličku a míč poslal do prázdné brány. Druhý gól byl vlastní. Do Ježkova centru vložil hlavu hostující hráč a Sršni vedli o dvě branky.

„Nebyl to zápas na dva nula. Bylo to tak na pět dva," připomněl Bohdan neproměněné šance na obou stranách. „Hosté měli také asi dvě šance, hlavně v prvním poločase. Ve druhém už stoprocentní příležitost neměli. Soupeř nehrál špatně, ale čekali jsme, že budou lepší," vyprávěl po utkání Bohdan.

Domácí fotbalisté nastoupili do zápasu bez Mbaha, kterému skončilo hostování z Benátek nad Jizerou. Naopak do kádru trenéra Pavla Jareše přišel Štěpán Krýda, který je také hráčem Benátek, ale byl na hostování v Horkách nad Jizerou. „Krýda odehrál kvalitní utkání, byl s námi poprvé a podal dobrý výkon," chválil spoluhráče litolský stoper.

Ten se už myšlenkami přesunul k dalšímu střetnutí. „Teď jedeme do Brozan a tam nás nečeká nic snadného," uvědomuje si Bohdan.

Branky: Ezeala, vlastní. Rozhodčí: Čechlovský. ŽK: 1:0. Diváci: 80. Poločas: 0:0.
FK Litol: Rathouský – Urban, Bohdan, M. Jareš, Korejza – Krýda (68. Křivánek), Cáska, Ezeala, Novotný (75. Zikmund) – Ježek, Jindráček (82. Š. Jareš).