Hned čtyři noví hráči se představili v dresu Ostré v úvodním kole. A nevedli si špatně. Hochmeister se Šulcem dobře dirigovali obranu, Vobořil bojoval ve středu pole o každý míč, a Kavka na hrotu také ukázal, že může být platným hráčem.

Dvacet šest minut se hrálo bez pořádné šance. Až pak se začaly rodit příležitosti na obou stranách. A ve 32. minutě ukázal svoji extratřídu Josef Petlička. Ve vlastní šestnáctce si vzal balon, nastartoval své rychlé nohy a dosprintoval na polovinu hostí. Tam předal míč Sirovému, ten jej poslal na Nedorosta. Jeho pokus gólman jen lehce tečoval přímo před dobíhajícího Petličku a ten neměl problém se zakončením – 1:0.

Ve druhém poločase byli dost nebezpeční hlavně hosté, ale Liška pálil jen do břevna a Valsa neměl v dobré pozici moc prostoru k pořádnému zakončení.
Domácí tábor tak uklidnil osm minut před koncem obránce Kouba. Ten napřáhl z velké dálky a trefil se výstavně. Parádní trefa a pojistka vítězství.

„Soupeř z Dobříše se snažil hrát fotbal. Bylo vidět, že je to první zápas, protože bylo ve hře hodně nepřesností, ale jinak super," byl po utkání spokojený obránce vítězného celku Radek Hochmeister. „Vyhráli jsme, vzadu jsme udrželi nulu, takže spokojenost," dodal stoper Ostré.

Ostrá - Dobříš  2:0

Branky: 32. Petlička. 82. Kouba. Rozhodčí: Benák. Bez karet. Diváci: 120. Poločas: 1:0.
Sportovní sdružení Ostrá: Pokorný – Kouba, Hochmeister, Šulc, T. Moudrý – Vobořil (76. Sedlák) – Petlička, Málek, Sirový, Nedorost (87. P. Moudrý) – Kavka (63. Remenec).
MFK Dobříš: Souček – Svárovský, Karas, Pokorný – Procházka – Fic (63. Suchan), Dort, Liška, Šrain – Maryška, Valsa.