Ten si zahrál ve svém prvním utkání za Ostrou jen první poločas, ze hry ho vyřadilo menší zranění. Není to ale nic vážného. „Nebylo to nic hrozného, ale raději jsme neriskovali a hráče v poločase vystřídali," vyprávěl po utkání vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka.

Důležité pro klub je to, že jeho příchod je hotový a je ruka v rukávě. „Jeho zkušenost na hřišti byla znát," chválil dvaatřicetiletého zadáka Červinka. „Jeho příchod je hotový. Pro nás bude v defenzivě hodně platný, výrazně nám pomůže," má jasno vedoucí mužstva.

Radek Hochmeister začal dělat své první fotbalové krůčky v pěti letech v pražské Spartě, v roce 2004 přestoupil do Slovanu Liberec. S ním také získal v sezoně 2005 – 2006 mistrovský titul. Zahrál si také za Kladno, Plzeň, Bohemians Praha nebo druholigový Hradec Králové, kterému pomohl k postupu do nejvyšší soutěže. Naposledy působil v pražské Admiře.

Okresní příznivci kopané se tak už nyní mají opět na co těšit a mohou se zvědavostí vyhlížet jarní část fotbalové sezony.