SADSKÁ – POŘÍČANY 1:3

Domácí fotbalisté po poločase sice vedli, nakonec se ale z vítězství radovali hostující borci, kteří nastříleli tři branky.

„První poločas byl vyrovnaný, možná jsdmr byli o maličko lepší. A také jsme se po jedné brance ujali vedení. Na začátku druhého poločasu ale Poříčany vyrovnaly a nakonec přidaly ještě další dvě branky. My jsme trochu prostřídali a ke konci nám už docházely síly. Bylo to naše druhé utkání a byl jsem s ním spokojený, byl to dobrý zápas," uvedl nový trenér sadského mužstva Josef Král, který už dříve v Sadské jako kouč působil a na lavičce vystřídal odstoupivšího Jiřího Hrdličku.

„První poločas byl z naší strany velice špatný, soupeř chtěl hrát. Ale jinak to bylo z obou stran k ničemu. Žádné šance se nerodily ani na jedné straně a my jsme po jedné chybě stoperů po půlhodině hry dostali branku," hodnotil první poločas přípravného střetnutí poříčanský trenér Jiří Holatka. „Ve druhém poločase jsme soupeře trošku přehrávali, do ničeho jsme domácí Sadskou nepustili. Ovšem velké množství akcí a přečíslení jsme nedotáhli do finále. Nakonec jsme dali tři branky, soupeři došly síly. Náš výkon nebyl dobrý," přiznal kouč Holatka.

Branky: Fér – Dvořák, Chadraba, Sedláček (z PK). Poločas: 1:0.
AFK Sadská: Pejcha – Remsa, Štácha, Jirásek, Hnízdo – Tolma, Kalina, Čapek, Svoboda – Fér, Jizba, střídali Hájek, Šimůnek.
SK Poříčany: Gabriel – Mužík, Dvořák, ,Navrátil, Touš – Kopecký, Sedláček, Hampl (46. Holler) – Šusta, Volavka – Stárek (46. Chadraba).