LITOL – SOUŠ   1:0

Domácí fotbalisté se soupeře nezalekli a chtěli nechat zapomenout na poslední nevydařené zápasy. „Utkání jsme se obávali. Na umělce to není ono, i když jsme zde celou zimu trénovali, protože naše hřiště je náš hrad," řekl Pavel Jareš, trenér vítězného mužstva.

Ale obávat se nemusel. Litol měla několik slibných příležitostí. Povedená byla hlavně dělovka Herzána, která měla gólové parametry, ale při ní se vyznamenal hostující gólman. „Měli jsme určitě více šancí než soupeř, povedly se nám krásné akce," liboval si Jareš.

Jemu a celému týmu spadl kámen ze srdce ve 31. minutě , kdy se po skrumáži trefil Bohdan. „My jsme soupeři stačili i v kombinaci," přidal kouč sršňů.

Také do druhého poločasu vstoupila Litol velice dobře. Ezeala vysunul Cásku, ten ale mířil v samostatném úniku vedle. Podobně skončila i akce Korejzy. „Po těchto akcích vrhnul soupeř všechny síly do útoku," řekl litolský kormidelník.

Jeho družina ale statečně odolávala a s vypětím všech sil tři body uhájila. „Měli jsme co dělat, abychom si těsné vedení uhlídali. Zbytečně jsme se nervovali až do konce, protože šance na navýšení náskoku jsme měli už dříve," věděl po zápase Jareš, který byl pochopitelně spokojený. „Jsme rádi za vítězství, zase jsme okusili, jak chutná. Snad nás to nakopne do dalších zápasů a budeme se rvát o záchranu nadále," dodal Jareš.

Branka: 31. Bohdan. Rozhodčí: Dobrý. ŽK: 2:4. Diváci: 120. Poločas: 1:0.
FK Litol: Rathouský –  Lemchi, Petrouš, Jareš, Červenka – Cáska (88. Helmich), Bohdan, Ezeala (76. Urban), Korejza (72. Sosnovský) – Ježek, Herzán.