Domácí tým prohrával v utkání už jedna tři, ale v závěru dvěma góly v rozmezí pěti minut vyrovnal. „Poříčany hrály fotbal, jaký známe – agresivní, tvrdý, hodně faulovaly. Ale s podivem dohrály bez vyloučení. A někteří hráči neměli za své zákroky ani žlutou kartu," divil se po zápase Leggeri.

Vykáň vstřelila tři góly, přesto brala jen bod. Doma už potřetí za sebou. „My jsme měli nějaké šance, hosté také. A góly jsme inkasovali po našich chybách. Chvílemi to ale nebyl fotbal, ale spíš ragby," vyprávěl kouč Vykáně. „Soupeř nehrál špatně, věděli jsme, že bude hrát důrazně. Potěšila mě slušná divácká návštěva, ale pak přijde někdo, kdo nemá svůj den a zápas pokazí," narážel Leggeri na výkon sudích.

Remíza naopak potěšila hostující tábor. „V průběhu prvního poločasu jsme domácí hráče do ničeho nepustili, jejich branka padla kvůli naší nedůslednosti v obranné činnosti. Druhý poločas nás domácí zatlačili více před vápno, my jsme se snažili hrát na brejky, což nám vycházelo a v sedmdesáté minutě jsme vedli o dvě branky. Škoda, že za tohoto stavu jsme nedokázali využít některou naši šanci. Ještě za stavu 3:2 mohl Sedláček po rohu rozhodnout," hodnotil vystoupení svého mužstva trenér hostujícího celku Michal Mrázek.

V poli si opět zahrál i gólman Fišer. „Jako již tradičně jsme přijeli do Vykáně ve třinácti lidech a do hry musel opět nastoupit náhradní brankář Fišer. Před zápasem bychom bod určitě brali, ale vzhledem k vývoji utkání je škoda, že jsme ho nedotáhli do vítězného konce. Paradoxně jsme ještě mohli prohrát, ale Lukáš Jarolím v závěru netrefil svůj přímý kop přesně.  Musíme sportovně uznat kvalitu domácího celku a myslím, že remíza je nakonec spravedlivá. Nezaujatý divák se před sobotním obědem musel fotbalem bavit," řekl trenér  Poříčan.

Fotbalisté Čelákovic doma jen remizovali 1:1 se Zelenčí, která je třetí od konce. „Nakonec byly oba týmy asi spokojeny s bodem. Pro nás je to ztráta, naopak soupeř potřebuje každý bod," řekl po zápase sekretář čelákovického Unionu Milan Šikl. „Zase jsme hráli hůř než minulý týden. Po dvaceti minutách to bylo trápení až do konce. K vidění byla řada chyb na obou stranách," dodal Šikl.