Poděbrady – Mělník 3:0

„Na začátku měl soupeř velký tak, několik nebezpečných rohů, ale díky naší obraně se nedostal ke střele. Po několika minutách se hra vyrovnala. Ve 37. minutě se dostal ke střele Charvát a dal první gól utkání. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry, soupeř se snažil nakopávat míče za naši obranu, ale rychlostně na obranu nestačil a Čermák nebo Holas vždy vše zlikvidovali. Druhý gól padl z trestného kopu. Míč si postavil Tomek a trefil levou tyč, od které se míč odrazil do branky. Soupeř se nevzdával a stále se snažili vstřelit kontaktní branku. Černý byl ve střehu a když už byl překonán, tak ho v brance zastoupili obránci. V 90. minutě kopal soupeř roh a do vápna si zaběhl i brankář, míč jsme dobře odehráli dopředu, kde byl připraven Kaše a dal třetí gól do prázdné branky. Dobrá týmová práce zasloužené tři body," byl spokojený kouč staršího dorostu Bohemie Michal Rys.

Branky: Charvát, Tomek, Kaše. Poločas: 1:0. Bohemia Poděbrady: Černý – Fiedler, Holas, Čermák, Stibor – Ber (88. Arežina), Hněvsa, Tomek, Pikner (57. Pikner) – Charvát (84. Kaše), Kadlec (75. Lylo).

Poděbrady – Mělník 3:4

„Utkání s týmem Mělníka patřilo z naší strany k nejlepším v této sezoně. Hrál se oboustranně kvalitní a pohledný fotbal, ve kterém padlo celkem sedm gólů. Po závěrečném hvizdu byli veselejší naši soupeři, kterým se podařilo vstřelit o jeden gól více než nám. Tým Mělníka se prezentoval kvalitní a důraznou hrou především směrem dopředu a v osmé minutě se ujal vedení. Nám se podařilo vyrovnat v 15. minutě po pěkné kombinační akci. Ve 22. minutě nám soupeř znovu odskočil, i na tento gól jsme ale dokázali odpovědět a po dvou gólech Ghanema jsme šli do kabin za stavu 3:2. Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal s mírnou převahou hostí, kteří v závěru utkání dokázali dvěma góly strhnout vítězství na svoji stranu. Přestože jsme prohráli, hráče jsem za předvedený výkon pochválil a i nadále bychom se chtěli prezentovat takovými výkony," chválil hráče trenér mladšího dorostu Poděbrad František Soukup.

Branky Bohemie: Ghanem 2, Kupec. Poločas: 3:2. Bohemia Poděbrady: Černý (41. Kadavý) – Ghanem, Čermák (70. Arežina), Patáčik, Znamínko, Schulz, Hošek, Soukup (45. Šebor), Kupec (65. Bělohoubek), Kaše, Rezek.